088-8900700 office@mobilease.nl

Nieuwe tijden

‘Help, we mogen binnenkort weer naar kantoor’ En wat dan? Zo lang er nog geen echte oplossing (vaccin) is, moeten werkgevers maatregelen nemen om medewerkers zo min mogelijk bloot te stellen aan het Covid-19 virus. Als werkgever laat je het kantoor regelmatig schoonmaken, je kijkt kritisch naar grote bijeenkomsten en je geeft instructie over hygiëne.

Maar wat doe je met het besmettingsgevaar tijdens de woon-werkritten en zakelijke reizen van je medewerkers? Volgens de Corona-vervoersladder van Syndesmo hebben thuiswerken en video-vergaderen de kleinste kans op infectie. Het openbaar vervoer 2e klasse in de spits daarentegen wordt ervaren als de grootste kans op besmetting.

Als werkgever moet je een keuze maken hoe je medewerkers gaat faciliteren om veilig naar het werk te reizen. Iedereen met de auto laten komen is geen optie, dus de e-bike is een serieus en betaalbaar alternatief  om veilig, snel en vitaal te naar je werk te reizen. De e-bike staat dan ook op de tweede plek van de Corona-vervoersladder.

Wij helpen uw organisatie graag om de mogelijkheden van de e-bike voor woon-werk verkeer en korte zakelijke ritten op een rij te zetten. Bel met Arnoud Broers +31 6 1429 1199 voor een gratis intake- gesprek.