Home 9 Reparatie en onderhoud

De e-bike in topconditie

Reparatie en onderhoud

Veilige fietskilometers

Gebruiken je medewerkers hun e-bike voor woon-werkverkeer, dan fietsen zij jaarlijks al gauw een paar duizend kilometer. Service- en onderhoudsbeurten zitten daarom standaard in je leasecontract. Wij zorgen ervoor dat  alles op tijd gecheckt én gerepareerd wordt. Zo kunnen ze comfortabel en veilig blijven fietsen.

De leasefiets tiptop in orde

Nieuwe leasefiets? Dan volgt na drie maanden de eerste servicebeurt. Ergens een boutje of kabeltje los? Geen nood, de dealer zorgt ervoor dat alles weer tiptop in orde komt. En met onze periodieke onderhoudsbeurten blijven je medewerkers gedurende de hele leaseperiode veilig en comfortabel fietsen.

 

E-bike leasen van MobiLease
E-bike leasen van MobiLease

 

Reparaties betalen wij

Als je alle bezoekjes aan de fietsenmaker optelt, kan de rekening aardig oplopen. Bandreparaties en -vervanging, onderhoudsbeurten en onverwachte reparaties zijn niet goedkoop. Gelukkig weet je bij MobiLease waar je aan toe bent. Wij nemen alle reparatie- en onderhoudskosten voor onze rekening. Ook regelen we het als de e-bike op locatie gerepareerd moet worden, bijvoorbeeld als de eigen fietsenmaker even geen tijd heeft.

Onze nr. 1 voorwaarden

Onze voorwaarden zijn next level, die zijn namelijk afgestemd op jou als klant. Want je wilt geen gedoe met de leasefiets van je medewerkers, die moet gewoon in topconditie zijn. Zo kunnen zij veilig en zorgeloos fietsen.

De service- en onderhoudsbeurten en reparatiekosten zitten standaard in je leasecontract. Geen gedoe, geen verrassingen. We hebben afspraken met fietsenmakers door het hele land en hebben zelfs eigen monteurs met mobiele werkplaats in dienst.

Goed nieuws toch? En er is nog meer!

Verzekeringen

Uitgebreide dekkingen en zonder eigen risico

Pechhulp

Altijd mobiel, overal in Nederland