088-8900700 office@mobilease.nl

Elektrische fiets leasen via je werkgever

Zorgeloos fietsen voor een vast bedrag per maand

 

Op de fiets naar je werk? Dat is een goed idee. Fietsen is gezond, lekker actief en je bent ook nog eens goed bezig voor het milieu. Kan jij een elektrische fiets leasen via jouw werkgever, dán zit je helemaal goed. Een elektrische fiets staat voor snelheid, gemak en fietsplezier. Vanaf een klein bedrag per maand rijd je al op een elektrische fiets. Kies zelf je favoriete fiets uit ons ruime assortiment.

Alle voordelen van e-bike leasing voor werknemers op een rij

  • Gloednieuwe fiets voor een vast bedrag per maand
  • Fiscaal aantrekkelijk: dat scheelt flink in de portemonnee
  • Gezond: hét belangrijkste argument om te gaan fietsen
  • Reistijdwinst: een kortere afstand, reistijd en geen files
  • Kostenbesparing: stukken goedkoper dan de auto
  • Comfortabel: fietsen ontspant en je komt niet bezweet aan
  • Gemakkelijk: lease een e-bike via je werkgever, ideaal!

Een greep uit onze merken

De beste elektrische fietsen voor jou geselecteerd

MobiLease biedt een ruime keuze aan e-bikes, e-bakfietsen en speedpedelecs. Welke fiets past bij jou? Laat je inspireren en informeren.

Ik woon niet zo ver van mijn werk, toch pakte ik vroeger altijd de auto. Sinds ik heb gekozen voor een elektrische leasefiets ga ik bijna elke dag fietsend naar het werk. Zo ben ik lekker in beweging en krijg ik dagelijks veel meer in de buitenlucht.

Saskia

E-bikerijder sinds 2 jaar

Elektrische fiets leasen via je werkgever

De elektrische fiets wint enorm aan populariteit. Toch is de hoge aanschafprijs van een e-bike voor veel mensen een drempel. Lease je een fiets, dan heb je van die hoge aanschafprijs geen last. Hiernaast is het natuurlijk superhandig en voordelig dat reparaties en onderhoud zijn inbegrepen, evenals de verzekering van de fiets.

Wat kost een e-bike leasen?

Voordat je een fiets gaat leasen wil je vast weten wat het kost. Betaalt je werkgever de volledige leasekosten, dan betaal je zelf geen kosten. Het kan ook zijn dat je werkgever je vraagt een deel van de kosten voor je eigen rekening te nemen. Is dat het geval, dan mag je deze kosten aftrekken van je brutoloon waardoor jouw netto kosten aanzienlijk lager worden

Bereken je voordeel

Heb je de mogelijkheid om via je werkgever een fiets te leasen? Dat is interessant, want leasen is stukken voordeliger dan kopen. Je betaalt de maandelijkse leasekosten van je brutoloon, waardoor je over dit bedrag geen belasting meer betaalt. Dat is fiscaal aantrekkelijk.

Betaalt je werkgever een maandelijkse werkgeversbijdrage? Dan wordt je fiets nog goedkoper. Bovendien kan je aan het einde van de leaseperiode je fiets weer fiscaal vriendelijk (want: van je brutoloon) afbetalen. Klinkt dit goed? Bekijk het aanbod aan e-bikes en bereken je voordeel via onze calculator.

De bijtelling voor de fiets van de zaak

De bijtelling voor de fiets van de zaak bedraagt 7 procent van de consumentenadviesprijs. Een e-bike van 2.500 euro kost je slechts 5,40 euro per maand. Kies je voor een snelle speedpedelec van 4.500 euro, dan is de bijtelling zo’n 9,73 euro per maand. Zo hoef je dus niet in één keer een groot bedrag op tafel te leggen.

 

Een e-bike leasen via je werkgever? MobiLease helpt!

Zakelijk een e-bike leasen? Je werkgever geeft jou toegang tot onze gemakkelijke webapplicatie waar we het totale leaseaanbod netjes voor je op een rij hebben gezet. Met een paar klikken kun je de e-bike van je keuze bij je lokale dealer of online bestellen. De standaard leaseperiode is 36 maanden. Staat de e-bike van je keuze er niet tussen? Laat ons een exact leasetarief voor je berekenen. Een elektrische fiets leasen via je werkgever was nog nooit zo gemakkelijk.

Doet jouw werkgever nog niet aan e-bike leasing?

Wil jij graag een leasefiets via je werkgever maar heeft deze nog geen fietsplan? Attendeer je werkgever op onze website en de mogelijkheden. Een leaseplan starten kan op verschillende manieren. Jouw werkgever betaalt de leasekosten, of kan jou als werknemer vragen (mee) te betalen. Is er een GO, dan zit jij binnen een week op je leasefiets. Zo regelen wij dat!

Nooit geweten dat elektrisch fietsen zo comfortabel is. Zelfs fietsen met tegenwind is een stuk gemakkelijker. Ik ben blij dat mijn werkgever de mogelijkheid biedt om een elektrische fiets zakelijk te leasen. Nu rijd ik voor zo’n 5 euro per maand een fijne fiets die ik zelf niet had kunnen kopen. Ik ga nu bijna elke dag op de fiets naar kantoor, alleen als het hard regent ga ik met het openbaar vervoer. Ik heb inmiddels al heel wat kilometers op mijn e-bike gemaakt. Heerlijk.

Jaap

Heeft dit jaar de e-bike ontdekt

Altijd een fietsenwinkel bij jou in de buurt

We maken het je graag gemakkelijk. Daarom werkt MobiLease samen met 1000+ gerenommeerde fietsendealers door heel Nederland. Hier kan je terecht voor advies, een proefrit, het uitzoeken van je nieuwe leasefiets of voor onderhoud en reparatie. Benieuwd? Zoek op de kaart naar een fietsenwinkel in de buurt.

Ruim aanbod aan e-bikes. Speciaal voor jou geselecteerd.

De beste elektrische fietsen voor jou geselecteerd

MobiLease biedt een ruime keuze aan e-bikes, e-bakfietsen en speedpedelecs. Welke fiets past bij jou? Laat je inspireren en informeren.