Home 9 Elektrische bedrijfsfietsen

Makkelijk voor lokale ritten

Elektrische bedrijfsfiets

Maken jouw medewerkers korte ritten in de stad van locatie naar locatie of van cliënt naar cliënt? Dan is het belangrijk het reizen voor hen zo makkelijk mogelijk te maken. Zonder parkeer- of filefrustratie, zonder tijdverlies en administratief gedoe. Een elektrische leasefiets is vaak de ideale oplossing, daar is je personeel gegarandeerd blij mee.

Elektrische fietsen kun je inzetten als bedrijfsfietsen, waardoor ze door meerdere medewerkers te gebruiken zijn. Met een uitvoering in jouw huisstijl zijn de fietsen direct een visitekaartje voor je bedrijf. MobiLease heeft een bedrijfsfiets ontwikkeld, in samenwerking met de Nederlandse fabrikant Bikkel en een aantal klanten. Maak kennis met de – wat ons betreft – beste elektrische bedrijfsfiets die er in de markt is.

Zorgorganisaties, gemeenten en lokale ondernemingen die leasen,
profiteren met de bedrijfsfiets van deze voordelen

 • Minder reistijd = meer tijd voor de cliënt of het werk
 • Geen parkeerstress (en hoge parkeerkosten) meer
 • Gezondere en fittere medewerkers
 • Ontspannen reizen = even het hoofd leegfietsen
 • Administratief gedoe is verleden tijd: geen km-registratie
 • Meer duurzame kilometers voor je bedrijf
 • Zichtbaarheid van je merk in het straatbeeld
 • Onderhoud op locatie = makkelijk en tijdwinst
E-bike leasen van MobiLease
Zorg e-bike van MobiLease. Speciaal voor zorgaanbieders.

De specificaties van de bedrijfsfiets

Speciaal ontwikkeld voor en met onze klanten

 • Krachtige Sportdrive 80Nm midden-motor voor optimaal rijcomfort en stabiliteit
 • Accu met hoge capaciteit (603W) en overal oplaadbaar
 • Minder slijtage en onderhoud door speciale e-bike rollerbreaks
 • Gesloten kettingkast
 • Led-verlichting voor extra veiligheid
 • Vering, stuur en zadel op maat instelbaar
 • Uitvoerbaar met huisstijlkleur en logo

De elektrische bedrijfsfiets leasen? Alles is inclusief

Een fiets die wordt gebruikt voor dagelijkse werkzaamheden legt veel kilometers af. Op jaarbasis al snel 5.000 tot 7.000 kilometer. Onze bedrijfsfiets is daarom zo ontwikkeld, dat deze geschikt is voor intensief gebruik.

Hiernaast zijn de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de fiets van groot belang. Daar moet je 100% op kunnen vertrouwen. Leasing is hiervoor bij uitstek de oplossing. Het onderhoud en alle reparaties zijn inclusief in het leasetarief. Dat geldt ook voor de verzekering, pechhulp en een vervangende fiets als dat nodig is. En onze monteurs kunnen het onderhoud zelfs bij jou op locatie doen! Lekker efficiënt, veilig en vertrouwd. Einde contract? Dan zoek je gewoon weer een nieuwe fiets uit. Dát is nog eens fijn geregeld.

Deze werkgevers kiezen voor de elektrische bedrijfsfiets

Onze bedrijfsfietsen worden door verschillende bedrijven ingezet, zoals zorginstellingen en gemeenten.

Spurd is een sportorganisatie voor Purmerend en omgeving. Met 28 sportlocaties en talloze sportactiviteiten in de buurt wil Spurd zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en houden en aanzetten tot een gezonde leefstijl.

En dat geldt ook voor de medewerkers! Sportinstructeurs, onderhoudspersoneel, activiteitenbegeleiders… allemaal kunnen ze gebruikmaken van de elektrische bedrijfsfietsen, helemaal uitgerust in de oranje huisstijl van Spurd. Opvallend, en dat spreekt aan, want zo zijn de fietsen direct een visitekaartje voor het bedrijf. Daarnaast is er voor het woon-werkverkeer een leasefietsregeling waar medewerkers voor kunnen kiezen.

De Gemeente Amstelveen wil graag het goede voorbeeld geven als het gaan om mobiliteit. Daarom hebben zij een duurzaam mobiliteitsbeleid ontwikkeld, waarbij medewerkers voor hun ritten binnen de gemeente op een elektrische deelfiets kunnen stappen.

Op het raadhuis staan ruim 20 fietsen, en na het succes op deze locatie zijn er inmiddels ook 30 fietsen beschikbaar gesteld voor medewerkers op de werven. De deelfietsen worden gereserveerd en geopend met de app en geeft inzicht in het gebruik en de bezettingsgraad. Makkelijk in gebruik, duurzaam en gedoe en losse oplossingen zijn hiermee verleden tijd.

De e-bike als arbeidsvoorwaarde

Veel bedrijven kampen met hetzelfde probleem. Het is moeilijk om goed personeel aan te trekken en te behouden. De e-bike wint elk jaar meer aan populariteit en de leasefiets is tegenwoordig een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Maak het je medewerkers makkelijk, kies voor e-bikeleasing.

Persoonlijke fiets of deelfiets

Hoe wil jij de e-bike inzetten en je medewerkers helpen met gemakkelijk, efficiënt en duurzaam zakelijk reizen? Iedereen een eigen fiets, of een fiets op de bedrijfslocatie die door meerdere medewerkers gebruikt wordt? Het kan allebei. Ons team staat voor je klaar om je hier meer over te vertellen.

Deelfietsen in jouw huisstijl

Elektrische deelfietsen in jouw huisstijl. Dat is niet alleen leuk, het heeft meerdere voordelen. De branded e-bikes zijn herkenbaar in het straatbeeld (reclame!), het geeft medewerkers een trots gevoel en je laat zien dat je kiest voor duurzame en vitale mobiliteit binnen je bedrijf.  

Deelfietsen voor zorgpersoneel

Al geruime tijd helpen wij zorgorganisaties hun mobiliteit slimmer, efficiënter en duurzamer te organiseren. Speciaal voor hen hebben we de zorg e-bike ontwikkeld. De thuiszorgmedewerkers van verschillende organisaties rijden er met veel plezier op. Ben jij de volgende?