Home 9 Service

Alles van A tot Z geregeld

Service en onderhoud

E-bikeleasing zonder gedoe

Ga je dagelijks op de fiets naar kantoor, dan maak je op jaarbasis flink wat fietskilometers. Fiets je dagelijks naar kantoor en woon je bijvoorbeeld 13 kilometer van je werk, dan kan dat aantal oplopen tot wel 7.000 kilometer op jaarbasis. Hoe lekker is het dan als je je geen zorgen hoeft te maken over reparatie en onderhoud, diefstal en pech onderweg? MobiLease levert e-bikeleasing zonder gedoe. Dat betekent dat we écht alles regelen, zodat je medewerkers zorgeloos elektrisch kunt fietsen

Full service e-bikeleasing

Een full service leasecontract van MobiLease is dé oplossing voor het zakelijk gebruik van een e-bike. Als werkgever loop je geen enkel risico, je komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Bovendien heb je maximale vrijheid en kan de medewerker binnen 2 of 3 jaar weer een nieuwe e-bike uitzoeken.

In ieder contract zijn reparatie en onderhoud, diefstal- en cascoverzekering en pechhulp onderweg opgenomen.

Wist je dat…

…. als je op 13 kilometer van je werk woont, je 214 dagen per jaar naar kantoor fietst en je je fiets ook nog privé gebruikt, je al gauw 7.000 kilometer per jaar fietst? Goed onderhoud en reparatie is dan heel belangrijk.

…. er vorig jaar maar liefst 22.593 e-bikes gestolen zijn? Dat is bijna 5% van het aantal e-bikes dat per jaar nieuw verkocht wordt. Dit toont aan dat verzekeren noodzakelijk is. Zit bij MobiLease in het leasetarief. Een veilig gevoel.

Reparatie en onderhoud

Als je al je bezoekjes aan de fietsenmaker optelt kan de rekening aardig oplopen. Bandreparaties en vervanging, onderhoudsbeurten en onverwachte reparaties zijn niet goedkoop. Binnen het leasecontract nemen wij alle reparatie- en onderhoudskosten voor onze rekening. Ook regelen we het als je e-bike op locatie gerepareerd moet worden. Als je eigen fietsenmaker bijvoorbeeld even geen tijd heeft, of de nood aan de man is. Zo ben jij altijd en overal mobiel.

Dit zegt onze klant over de beschikbaarheidsgarantie

Beschikbaarheidsgarantie van de elektrische leasefiets vind ik een belangrijk punt. Als er iets misgaat met de elektrische fiets, moet dat direct en goed worden opgelost. Het liefst ter plekke, maar lukt dat niet dan wordt een vervangende fiets geregeld. Het werk gaat gewoon door, dus de e-bike moet altijd en overal beschikbaar zijn. Daar moeten onze medewerkers 100% op kunnen vertrouwen.

Bas Barthen

Contractmanager Vervoer & Verblijf , Rijksoverheid

Diefstal- & Casco verzekering

Alle MobiLease e-bikes zijn volledig verzekerd tegen diefstal en schade (inclusief batterij!). Wordt de e-bike gestolen dan zorgen we ervoor dat je snel weer een nieuwe krijgt. Zonder dat we je contract aanpassen. En natuurlijk betaal je bij ons geen eigen risico want diefstal is al vervelend genoeg!

Pechhulp onderweg

In het leasecontract is ook pechhulp onderweg opgenomen, evenals onze handige terugbrengservice en een vervangende e-bike voor het geval dat je onderweg stil komt te staan. Onze unieke mobiliteitsgarantie zorgt ervoor dat je snel weer onderweg bent. Eén telefoontje naar onze alarmcentrale is genoeg. Dat geeft jou een veilig en vertrouwd gevoel.