Home 9 Werkgevers

Een fietsplan voor elke organisatie

Werkgevers

Meer medewerkers op de fiets met de leasefietsregeling

De elektrische fiets is populair. Eigenlijk best logisch, want fietsen op de e-bike is een gezond, duurzaam en een goedkoop alternatief voor korte autoritten. Wist jij dat meer dan de helft van alle medewerkers minder dan 15 kilometer van het werk woont?  Stimuleer je als werkgever het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer met een leasefietsregeling, dan kunnen zij fiscaal aantrekkelijk een e-bike leasen. Dat levert je gegarandeerd tevreden medewerkers én gezondere en groenere kilometers op. Genoeg argumenten dus om juist nú aan de slag te gaan met een fietsplan voor jouw organisatie, daar ondersteunen we je graag bij.

Alle voordelen van zakelijke e-bike lease voor werkgevers op een rij

  • Vitale medewerkers: fietsen maakt fitter en gelukkiger
  • Helder: duidelijkheid en zekerheid over de kosten
  • Duurzame keuze: beter voor het milieu
  • Goed werkgeverschap: gewilde arbeidsvoorwaarde
  • Fiscaal: aantrekkelijke fiscale regeling
  • Kostenbesparing: op leaseauto’s, parkeer- en reiskosten
  • Gemak: alle kennis en ervaring onder één dak
E-bike leasen van MobiLease

Deze werkgevers gingen je al voor

Download de informatiebrochure over het fietsplan nu gratis!

Download nu de brochure over het fietsplan gratis. In deze brochure vind je alles wat je als werkgever moet weten over e-bikeleasing & onze dienstverlening.

E-bike leasen van MobiLease

Leasefiets regeling

Steeds meer bedrijven kiezen voor een leasefietsregeling om zo het fietsgebruik te stimuleren. Dat is niet voor niks, want zakelijk een e-bike leasen en deze ter beschikking stellen aan medewerkers is voor veel werkgevers en werknemers interessant. De maandelijkse leaseprijs kan volledig ten laste van de winst worden gebracht en bovendien is de btw deels te verrekenen.

Met een fietsplan investeer je in de fitheid van je werknemers en stimuleer je duurzaam reisgedrag. Hiernaast word je met deze arbeidsvoorwaarde gezien als aantrekkelijk werkgever. Samengevat: een leasefietsregeling levert je driedubbele winst op dus!

l

Fietsplan op maat

Voor een vast bedrag per maand zijn je medewerkers mobiel en heb jij zekerheid over kosten. Extra plus: met zakelijke e-bikeleasing kan je besparen op tank- en autokosten.

Buiten de WKR

Bied jij jouw medewerkers een leasefietsregeling, dan wordt de leasefiets ter beschikking gesteld. Aantrekkelijk, want deze valt hierdoor niet onder de werkkostenregeling.

Zakelijk en privé fietsen

Het gebruik van de fiets wordt gestimuleerd door het lage bijtellingspercentage van 7%. Naast zakelijk fietsen voor de woon-werkritten is de fiets ook privé onbeperkt te gebruiken.

R

Geen administratief gedoe

Een leasefietsregeling via een volledig geautomatiseerd Mobilease platform. Superhandig voor werkgever én werknemer, want er is geen papieren administratie.

Bereken je voordeel

Fietslease valt buiten de huidige werkkostenregeling (WKR). Dat maakt het voor werkgevers fiscaal interessant om medewerkers een leasefiets aan te bieden. Met een fietsplan met werkgeversbijdrage stimuleer je medewerkers om vaker voor de fiets te kiezen. Benieuwd? Met onze werkgeverscalculator maak je snel een inschatting van de kosten én het voordeel dat fietslease je oplevert.

Zakelijk een e-bike leasen

Zakelijk een elektrische fiets leasen. Dat is natuurlijk meer dan het regelen van een fiets. Je wilt dat het hele leasetraject voor je medewerkers goed en soepel verloopt. Van het uitzoeken van de e-bike tot het afleveren van de fiets en daarna elke dag zorgeloos fietsen. Daarom biedt MobiLease full service operational lease: een all-in leasevorm waarbij echt álles goed geregeld is. Ideaal toch?

Leasing bij MobiLease is all-in

• Reparaties en onderhoud door een dealer naar keuze
• Diefstal- en schadeverzekering (zonder Eigen Risico)
• Accu- en bandenvervanging
• 24/7 ANWB-pechhulp onderweg
• Een vervangende fiets als reparatie binnen 48 uur niet mogelijk is

N

Ruime ervaring in e-bikeleasing

Al sinds 2015 ondersteunen we werkgevers en werknemers met het zakelijk leasen van elektrische fietsen. We weten wat werkt en wat niet. Met onze kennis en ervaring adviseren we je over alles. Van fietsbeleid tot voorwaarden, van implementatie tot fietsstimulering.

N

Zorgeloze implementatie

Ga je met een fietsregeling aan de slag, dan moet de introductie bij je medewerkers helemaal kloppen. We helpen je met een gemakkelijk online aanvraagsysteem, communicatie, 24/7 ondersteuning, persoonlijk advies en duidelijke FAQ’s op basis van jouw fietsregeling.

N

Online en landelijk dealernetwerk

Keuze uit elk merk en elk type fiets. Bij MobiLease heb je volledige keuzevrijheid en alles overzichtelijk op één plek. Fietsen kan je online bestellen, of bij een van de dealers in ons uitgebreide netwerk. Daar kan je proefrijden en ontdek je welke fiets het best bij je past. Er is altijd een dealer in de buurt.

Zorg e-bike van MobiLease. Speciaal voor zorgaanbieders.

De beste elektrische fietsen voor jou geselecteerd

MobiLease biedt een ruime keuze aan e-bikes, e-bakfietsen en speedpedelecs. Welke fiets past bij jou? Laat je inspireren en informeren.