Alles over MobiLease

E-bikeleasing zoals het hoort

MobiLease is een full-service leasemaatschappij van e-bikes voor zakelijk gebruik. Met onze ervaring en specialisatie op het gebied van e-bikes hebben we de afgelopen jaren veel organisaties succesvol mogen ondersteunen bij het ‘opstappen’ van hun medewerkers. MobiLease was in 2017 één van de eerste leasemaatschappijen die zich volledig richtte op het ter beschikking stellen van e-bikes via full operational lease. Dit betekent dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over reparatie, onderhoud, verzekeringen, pechhulp, facturatie of klantenservice. Dát is wat ons betreft e-bikeleasing zoals het hoort. Inmiddels zijn we alweer 6 jaar actief in de dynamische mobiliteitswereld en delen we onze kennis en ervaring graag. Zowel commerciële bedrijven, non-profit (zorg) organisaties als de Rijksoverheid mogen wij tot onze klanten rekenen.

 

De visie van MobiLease

Zakelijke mobiliteit in Nederland is structureel aan het veranderen en de behoefte om medewerkers op andere manieren te laten reizen neemt snel toe. MobiLease maakt de e-bike als duurzaam alternatief voor zakelijk reizen bereikbaar voor werkgever en werknemer. Hoe? Dat doen wij via e-bikeleasing.

De missie van MobiLease

Door middel van leasing faciliteren we e-bikes voor zakelijk gebruik met als doel voor zowel werkgevers als werknemers kosten en reisduur te verlagen en vitaliteit en duurzaamheid te verhogen. Wij zorgen voor zorgeloos fietsen en nemen daarbij alles uit handen: e-bikeleasing zoals het hoort!

Deze klanten doen aan e-bikeleasing

De elektrische fiets past iedereen. Onze klantenkring bestaat uit organisaties in veel verschillende branches. Zorginstellingen en ziekenhuizen, verzekeraars en banken, nutsbedrijven en overheden, retail en onderwijs, allemaal hebben zij de elektrische leasefiets ontdekt. MobiLease helpt zowel multinationals, MKB-bedrijven als (semi) overheden op de e-bike.

We willen het onze medewerkers zo gemakkelijk mogelijk maken, totale ontzorging is dan heel belangrijk. Het gaat niet alleen om de fiets, maar om de fiets in combinatie met de volledige dienstverlening die daarbij hoort. Is die goed, dan kunnen medewerkers onbezorgd fietsen.

Bas Barthen

Contractmanager Vervoer en Verblijf, Rijksoverheid

Deze organisaties gingen jou al voor

Werken bij MobiLease 

‘Mensen maken MobiLease’. Natuurlijk zijn een solide organisatie, strakke processen, betrouwbare software en duidelijke voorwaarden belangrijk, maar het zijn onze medewerkers die het verschil maken. Die met hun enthousiasme de klant ondersteunen, soms zelfs verrassen en daarmee de beleving van de klant over onze e-bike dienstverlening bepalen. Dát is ons onderscheidend vermogen en dat wordt gewaardeerd. Diverse werkgevers en medewerkers maken gebruik van onze diensten. De markt is volop in beweging, we hebben grote ambities en groeien hard. Bekijk onze vacatures.

Kennismaken met MobiLease?

Wil jij met jouw bedrijf zakelijk fietsen? Maak kennis met MobiLease en profiteer van onze kennis en ervaring. In een gesprek van één uur hebben we jouw fietsdoelen en wensen op tafel. Zo weet jij wat je kunt doen om fittere medewerkers te krijgen, duurzaam reisgedrag te stimuleren en ook nog eens op kosten te besparen. Het mooie is dat je met MobiLease snel kunt schakelen, zo kunnen jouw medewerkers binnen een week al opstappen op de elektrische leasefiets. Neem snel contact op, wij staan voor je klaar!

Mensen fietsend op een zakelijke lease e-bike van MobiLease