Home 9 Over MobiLease

Ons verhaal

Alles over MobiLease

Wij zijn MobiLease

Al sinds 2017 specialist in e-bikeleasing. Ontstaan als antwoord op de vraag van werkgevers om de mobiliteit van medewerkers anders te organiseren. Efficiënter, duurzamer, flexibeler en gezonder.

We waren een van de eersten in de markt, pionier van zakelijk e-bikeleasing. We durfden het aan om in het diepe te springen, risico’s te nemen, te leren en te investeren. Het heeft ons gevormd tot wat we nu zijn: een toonaangevende speler in de fietsleasemarkt. En daar zijn we trots op. Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen we werkgevers zoals de Rijksoverheid, Middin, de Baak en Alliance Automotive met de introductie van een fietsplan en hun werknemers op een aantrekkelijke leasefiets. We zijn er voor alle soorten bedrijven, van klein tot groot, want de leasefiets helpt iedereen vooruit!

Onze visie

Zakelijke mobiliteit in Nederland is structureel aan het veranderen en de behoefte om medewerkers op andere manieren te laten reizen neemt snel toe. En dat willen medewerkers ook. MobiLease maakt de e-bike als duurzaam en makkelijk alternatief voor zakelijk reizen bereikbaar voor werkgever en werknemer. 

Onze missie

Door middel van leasing faciliteren we e-bikes voor zakelijk gebruik met als doel voor zowel werkgevers als werknemers kosten en reisduur te verlagen en vitaliteit en duurzaamheid te verhogen. Wij zorgen voor zorgeloos fietsen en nemen daarbij alles uit handen: e-bikeleasing zoals het hoort!

We zijn uniek in de markt als het gaat om onze voorwaarden

Pas als je leaset weet je hoe belangrijk het is dat écht alles goed geregeld is. Je wil er liever niet aan denken, maar gaat er onverhoopt iets mis, dan is het logisch dat je niet met onvoorziene kosten of beperkingen geconfronteerd wil worden. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom hanteren we bijvoorbeeld geen maximering in onderhoud. Is er geen eigen risico bij diefstal of schade en kunnen werkgevers rekenen op de meest gunstige inlevergarantie.

Persoonlijke service maakt het verschil

Een ander belangrijk punt: persoonlijke service. In tijden van digitalisering lang niet altijd meer vanzelfsprekend. Hoe fijn is het dan als je nog kunt bellen als je een vraag hebt of een spot-on antwoord krijgt op een gestuurde mail. Bij MobiLease helpen we de klant zoals we zelf geholpen willen worden. Natuurlijk, ook wij automatiseren het bestelproces en verstrekken toegang tot een dashboard in de online portal. Dat levert werkgevers administratief gemak en 24/7 inzicht op. Op alle andere vlakken voegen we graag de persoonlijke touch toe. De mensen op ons kantoor, onze monteurs en de medewerkers op de 1000+ dealerlocaties. Samen maken we MobiLease, en zorgen we ervoor dat het onze klanten en hun medewerkers aan niets ontbreekt. Klantgerichtheid zit in ons DNA. 

Deze organisaties gingen je al voor

Werken bij MobiLease

‘Mensen maken MobiLease’. Natuurlijk zijn een solide organisatie, strakke processen, betrouwbare software en duidelijke voorwaarden belangrijk, maar het zijn onze medewerkers die het verschil maken. Die met hun enthousiasme de klant ondersteunen, soms zelfs verrassen en daarmee de beleving van de klant over onze e-bike dienstverlening bepalen. Dát is ons onderscheidend vermogen en dat wordt gewaardeerd. Diverse werkgevers en medewerkers maken gebruik van onze diensten. De markt is volop in beweging, we hebben grote ambities en groeien hard.

Kennismaken met MobiLease?

Wil jij met jouw bedrijf zakelijk fietsen? Maak kennis met MobiLease en profiteer van onze kennis en ervaring. In een gesprek van één uur hebben we jouw fietsdoelen en wensen op tafel. Zo weet jij wat je kunt doen om fittere medewerkers te krijgen, duurzaam reisgedrag te stimuleren en ook nog eens op kosten te besparen. Het mooie is dat je met MobiLease snel kunt schakelen, zo kunnen jouw medewerkers binnen een week al opstappen op de elektrische leasefiets. Neem snel contact op, wij staan voor je klaar!