Home 9 Ontdek zakelijk leasen

Zorgeloos fietsen

Ontdek zakelijk leasen

Alles over zakelijk leasen

Zakelijk leasen. Wat is dat eigenlijk precies? Wat zijn de voordelen en wat komt erbij kijken als je met e-bikeleasing aan de slag gaat? Hier vind je alle informatie op een rij. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

E-bike leasen van MobiLease

Wat is zakelijk leasen?

Leasen is te vergelijken met huren. Spreken we over zakelijk leasen, dan ga jij als werkgever een contract aan met een leasemaatschappij, meestal voor 3 jaar. Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de fietsen. Deze fietsen stel je ter beschikking aan je werknemers. Helemaal van deze tijd!

Full operational lease

Bij Mobilease lease je op basis van full operational lease. Kraakheldere voorwaarden en alles inclusief: onderhoud, verzekering, pechhulp, reparatie. Alles is inbegrepen in het leasetarief. Niet gemaximeerd, geen eigen risico. Dat is nog eens zorgeloos fietsen.

Een elektrische fiets leasen of kopen?

Dat is een vraag die we graag beantwoorden. Voor een e-bike betaal je al snel 3000,-. En zeg nou zelf; waarom alles in één keer vooruitbetalen en moeilijk gedoe met onderhoud en verzekering, als het ook op een handige en moderne manier kan? Bij leasen betaal je een maandelijks vast bedrag. Je weet waar je aan toe bent en hoeft echt helemaal niks zelf te regelen.

Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen?

l

All-in leasetarief, alles van A tot Z goed geregeld

Duidelijkheid en zekerheid over kosten

Fiscaal aantrekkelijke regeling

R

Alle kennis en ervaring onder 1 dak

Waarom leasen bij MobiLease?

Wij zijn MobiLease. Een toonaangevende speler in de fietsleasemarkt. En daar zijn we trots op. Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen we werkgevers zoals de Rijkoverheid, Middin en de Baak met de introductie van een fietsplan, en hun werknemers op een aantrekkelijke leasefiets. We zijn er voor alle soorten bedrijven, van klein tot groot, want de leasefiets helpt iedereen vooruit.

l

All-in leasing, is bij ons écht all-in

Dus geen onverwachte kosten. Uniek in de markt, want er is geen maximering in onderhoud en reparatie. Niet in het aantal beurten, en niet in de kosten hiervan. En onze verzekeringen? Die zijn next-level, al zeggen we het zelf. Geeft jou een veilig gevoel.

U

100% focus op fietslease

E-bikeleasing is onze core-business en daar profiteer jij van. Zo hebben we bijvoorbeeld eigen monteurs en een eigen werkplaats. Betekent dat we snel schakelen als er iets is, er zijn korte doorlooptijden en je medewerkers zitten snel weer op de fiets.

Persoonlijke service maakt het verschil

Leasen is meer dan het regelen van een fiets. Daar hoort optimale service bij. Ons team zet zich dagelijks in om jou als werkgever en je medewerkers 100% fietsplezier te geven. Hulp nodig of advies? Wij zijn er voor je.

Lees onze blogs voor jouw dosis inspiratie

Ronald Postma executive advisor MobiLease

Ronald Postma executive advisor MobiLease

Hij werkt dit jaar alweer 25 jaar in de wereld van zakelijke mobiliteit, Ronald Postma. Check je zijn LinkedIn-profiel, dan zie je een lange lijst aan rollen en posities die hij heeft vervuld met één duidelijke overeenkomst: werkgevers inspireren en adviseren over de mobiliteit van hun medewerkers.

Slechtweerdagen opnemen in je fietsplan

Slechtweerdagen opnemen in je fietsplan

De fiets is voor een groot deel van het jaar een ideaal vervoermiddel om naar het werk te gaan. Maar is het heel koud of glad, dan ligt dat soms toch wat anders. Heb jij als werkgever al eens nagedacht over hoe je je fietsende medewerkers in barre weersomstandigheden...

Wat betekent de verplichte CO2-rapportage voor werkgevers?

Wat betekent de verplichte CO2-rapportage voor werkgevers?

Hij komt met rasse schreden dichterbij: de verplichte CO2-rapportage. Het zal je niet ontgaan zijn dat het onderwerp momenteel ‘hot’ is. Nieuwsberichten en adviezen over de regeling vliegen je op het internet om de oren. Ondernemers maken zich zorgen, is een...

Wat is inbegrepen in het leasetarief?

Wij houden van duidelijkheid en gemak. Geen gedoe, daar zit niemand op te wachten. Daarom werken we niet met servicepakketten als ‘basis’ en ‘premium’. Welnee, we regelen ALTIJD alles voor je. Lekker gevoel toch? We staan bekend om onze uitgebreide dekkingen en voorwaarden.

Echt alles inclusief

  • Reparatie en onderhoud door dealer naar keuze
  • Mobiele fietsenmaker op locatie
  • WA-Casco en diefstalverzekering, GEEN eigen risico
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • 24/7 ANWB-pechhulp onderweg
  • Gratis aflevering en instellen op maat
  • Vervangende e-bike als reparatie binnen 48 uur niet mogelijk is

Ontdek onze fietsen

Mobilease biedt een ruime keuze aan e-bikes, e-bakfietsen en speed pedelecs. Kies uit merken als Gazelle, Urban Arrow, Stromer en veel meer. Vind hier gemakkelijk je ideale zakelijke leasefiets.

Deze werkgevers gingen je al voor

Voor wie is zakelijk leasen?

Welke soorten bedrijven kiezen voor zakelijk leasen? Dat antwoord is simpel: alle soorten bedrijven. Onze klantenkring is divers, maar met een belangrijke overeenkomst. Elke werkgever vindt duurzaamheid, vitaliteit en flexibiliteit belangrijk als het gaat om het reizen van hun medewerkers. Zorginstellingen en ziekenhuizen, verzekeraars en banken, nutsbedrijven en overheden, logistieke bedrijven en onderwijsinstellingen…. allemaal hebben ze de voordelen van de elektrische leasefiets ontdekt.