De beste e-bike voor zorgmedewerkers

De Zorg e-bike
Fietsplan Over ons

De beste elektrische leasefiets, speciaal ontwikkeld voor zorgmedewerkers

Medewerkers in de zorg hebben het razend druk. Met meerdere cliëntbezoeken per dag is het altijd hollen. Te veel werk en te weinig tijd. Als werkgever in de zorg wil je je medewerkers daarom zo goed mogelijk faciliteren in hun werk. Dan wil je het reizen voor je medewerkers ook zo gemakkelijk mogelijk maken. Zonder parkeer- of filefrustratie, zonder tijdverlies en administratief gedoe. Een elektrische leasefiets is vaak de ideale oplossing, daar is je personeel gegarandeerd blij mee. MobiLease heeft er één ontwikkeld, speciaal voor zorgmedewerkers. Geniet van de voordelen van fietsen op de – wat ons betreft – beste Zorg e-bike die er is.

Zorgorganisaties profiteren met de Zorg e-bike van deze voordelen 

 • Minder reistijd = meer tijd voor de cliënt
 • Geen parkeerstress (en hoge parkeerkosten) meer
 • Gezondere en fittere medewerkers
 • Ontspannen reizen = even het hoofd leegfietsen
 • Administratief gedoe is verleden tijd
 • Meer duurzame kilometers voor je bedrijf
 • Onderhoud op locatie

 

De Zorg e-bike: ontwikkeld voor én met zorgorganisaties

Goed nieuws. MobiLease heeft in samenwerking met Nederlandse fietsfabrikant Bikkel een elektrische Zorgfiets samengesteld. Speciaal ontwikkeld voor en mét zorgorganisaties. Tot stand gekomen op basis van diverse pilots die we bij deze organisaties hebben gedaan. Met trots kunnen we melden dat het resultaat er mag zijn. De fiets wordt enorm gewaardeerd, honderden tevreden zorgmedewerkers rijden inmiddels al op de Zorg e-bike.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Zorg e-bike zeer geschikt is voor alle soorten zorginstellingen. Onze overtuiging wordt mede gesterkt doordat de Ibee met een eindcijfer van 8,0 als vierde is geëindigd in de ANWB e-bike test 2022.

 

De kosten voor parkeren en dienstreizen liepen flink op. Daarnaast wilden wij als Middin iets doen aan een gezond werkklimaat. Daarom zijn wij gestart met het leasen van een aantal fietsen. Fietsen is gezond. Zeker als je van cliënt naar cliënt moet is het prettig om even je hoofd leeg te maken op de fiets. De elektrische leasefiets wordt gewaardeerd door onze zorgmedewerkers. We hebben nu al 67 fietsen voor 4 ambulante teams.

Mariëtte Lorié

Zorgmanager GT WMO , Middin

De Zorg e-bike leasen? Alles is inclusief

In de zorg worden flink wat kilometers gefietst, dat komt omdat de e-bikes voor het uitvoeren van de dagelijkse zorgwerkzaamheden worden ingezet. E-bikes die 5.000 tot 7.000 kilometer per jaar rijden zijn geen uitzondering. De Zorg e-bike is daarom zo ontwikkeld, dat deze geschikt is voor intensief gebruik. Hiernaast zijn betrouwbaarheid en beschikbaarheid van groot belang. Wil je elke dag meerdere cliëntbezoeken afleggen, dan moet je 100% kunnen vertrouwen op je fiets. Leasing is hiervoor bij uitstek de oplossing. Het onderhoud en alle reparaties zijn inclusief in het leasetarief. Dat geldt ook voor de verzekering, pechhulp en een vervangende fiets als dat nodig is. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. En aan het eind van het contract zoek je gewoon weer een nieuwe uit. Dát is nog eens fijn geregeld.

Zorg e-bike van MobiLease. Speciaal voor zorgaanbieders.

De specificaties van de Zorg e-bike

Speciaal ontwikkeld voor en met zorgmedewerkers

 • Krachtige Sportdrive 80Nm midden-motor voor optimaal rijcomfort en stabiliteit
 • Accu met hoge capaciteit (603W) en overal oplaadbaar
 • Minder slijtage en onderhoud door speciale e-bike rollerbreaks
 • Gesloten kettingkast
 • Led-verlichting voor extra veiligheid
 • Vering, stuur en zadel op maat instelbaar
 • Uitvoerbaar met huisstijlkleur en logo

De e-bike als aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde

Veel zorginstellingen kampen met hetzelfde probleem. Het is moeilijk om goed personeel aan te trekken en te behouden. De e-bike wint elk jaar meer aan populariteit en is tegenwoordig een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Bied je jouw zorgpersoneel een zakelijke leaseregeling aan, dan kunnen zij de e-bike ook privé rijden. Het bijtellingspercentage is slechts 7%, dat is zo’n vijf euro per maand.

De Zorg e-bike: persoonlijke fiets of deelfiets

Hoe wil jij de e-bike inzetten en je medewerkers helpen met gemakkelijk, efficiënt en duurzaam zakelijk reizen? Iedereen een eigen fiets, of een fiets op de bedrijfslocatie die door meerdere medewerkers gebruikt wordt? Het kan allebei. Ons team staat voor je klaar om je hier meer over te vertellen.