088-8900700 office@mobilease.nl

Ons aanbod e-bikes

Alle e-bikes van MobiLease op een rij

 

Wat vind jij belangrijk als het om je leasefiets gaat? Laat je inspireren, wij hebben veel verschillende e-bikes in ons assortiment. Geschikt voor dagelijks gebruik, alle soorten ritten en van zeer goede kwaliteit. Om het je makkelijk te maken staat het totale leaseaanbod netjes voor je op een rij. Met een paar klikken bestel je de e-bike van je keuze bij je lokale dealer óf online. Wat jij prettig vindt. De leaseperiode is standaard 36 maanden.

Zakelijke e-bikes kijken en vergelijken

In onze e-bike portal bekijk en vergelijk je gemakkelijk alle soorten e-bikes. Je ziet hier ook direct alle fietsen die binnen je leasebudget vallen. Wel zo handig. Speciale filters maken het mogelijk te zoeken op jouw e-bikewensen (frametype, merk, type fiets), dat helpt je bij het maken van je keuze. Per e-bike zie je alle technische specificaties, dat maakt vergelijken makkelijk. Doe je met één druk op de knop. Vind je kiezen lastig, wil je meer advies of proefrijden? Dan kies je voor de ‘Lease-Elke-Fiets’-oplossing, hiermee kan jij bij de dealer langsgaan om een fiets uit te zoeken.

Advies nodig?

Vind je het lastig om een e-bike te kiezen? Dat kunnen wij ons best voorstellen, er is zoveel keuze!  Wij helpen je graag. Ook als je nog andere vragen hebt natuurlijk.

Een greep uit onze merken

Binnen 24 uur het e-bike leasetarief in je mail

Staat de e-bike van jouw keuze niet in ons online assortiment? Of is jouw werkgever nog geen klant bij MobiLease? Maakt niet uit, ook dan zit je bij ons goed. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij berekenen jouw e-bike leasetarief per maand. Helemaal op maat. Binnen 24 uur in je mailbox. Met deze informatie kan jij langs je werkgever gaan om de mogelijkheden te bespreken.

Volg deze stappen en wij berekenen jouw e-bike leasetarief

  1. Bezoek de lokale e-bikedealer voor advies en kies jouw favoriete e-bike.
  2. Geef hier aan in welke e-bike je interesse hebt. Zet de consumentenprijs en eventuele korting van de dealer erbij. Wat resteert is de nettoprijs, deze gebruiken we om je leasetarief te bepalen.
  3. Noteer ook even de gegevens van de e-bikedealer en met wie je daar gesproken hebt. Dan nemen wij contact op, mocht er iets niet duidelijk zijn.