Home 9 Aanbod e-bikes

Bekijk direct ons leaseaanbod

Onze e-bikes

Alle e-bikes van MobiLease op een rij

Wat vind jij belangrijk als het om je leasefiets gaat? Laat je inspireren, wij hebben veel verschillende e-bikes in ons assortiment. Geschikt voor dagelijks gebruik, alle soorten ritten en van zeer goede kwaliteit. Om het je makkelijk te maken staat het totale leaseaanbod netjes voor je op een rij. Met een paar klikken vind je de e-bike van je keuze. Wat jij prettig vindt. De leaseperiode is standaard 36 maanden.

Alles is inclusief in je leasetarief. Écht alles.

Goed om te weten: als wij zeggen dat alles in het leasetarief zit, dan bedoelen we ook echt alles. En let op, daar gaat elke leasemaatschappij anders mee om. Bij MobiLease snappen we dat leasen meer is dan het regelen van je fiets. Veel meer. Je wilt volledig kunnen vertrouwen op je leasefiets én op je leasemaatschappij. Op je e-bike rijden zonder gedoe. En zonder extra kosten, eigen risico of maximering als zich onverhoopt iets voordoet. Zorgeloos fietsen, dat garanderen we.
Klaar om je leasefiets uit te gaan zoeken? Dat doe je hieronder.

Zakelijke e-bikes vergelijken

In onze e-bike portal bekijk en vergelijk je gemakkelijk alle soorten e-bikes. Je ziet hier met de functie ‘Filter op PIN’ ook direct alle fietsen die binnen je leasebudget vallen. Wel zo handig. Speciale filters maken het mogelijk te zoeken op jouw e-bikewensen (frametype, merk, type fiets), dat helpt je bij het maken van je keuze. Per e-bike zie je alle technische specificaties, dat maakt vergelijken makkelijk. Doe je met één druk op de knop. Als je de fiets van je keuze hebt gevonden zie je eenvoudig waar bij jou in de buurt de dealer ziyt waar je de fiets kunt bekijken, proefrijden en bestellen.

Advies nodig?

Vind je het lastig om een e-bike te kiezen? Dat kunnen wij ons best voorstellen, er is zoveel keuze!  Wij helpen je graag. Ook als je nog andere vragen hebt natuurlijk.

Heeft jouw werkgever nog geen fietsplan?

Wil je wel een e-bike leasen, maar is jouw werkgever nog geen klant bij MobiLease? Maakt niet uit, ook dan zit je bij ons goed. Laat dan je gegevens hier achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd een dealer in de buurt

Makkelijk! MobiLease heeft samenwerkingen met fietsenwinkels in het hele land. Het zijn er 1000+, dus er is er altijd een bij jou in de buurt.

Advies nodig? Word geregeld! Je vindt niet alleen je ideale fiets bij de dealer, maar je kunt hier ook terecht voor onderhoud en reparatie. Handig toch? Zo stap je veilig op je fiets naar keuze.