Bereken de voordelen van het fietsplan

Bepaal de ideale werkgeversbijdrage en ontdek wat je bespaart

De werkgeversbijdrage is een belangrijke stimulans voor medewerkers om te kiezen voor een leasefiets. Waarom? De werkgeversbijdrage leidt tot minder maandelijkse kosten voor je medewerkers. Dat maakt fietsen extra aantrekkelijk. Een bijdrage van 25 euro is voor jou als werkgever kostenneutraal. Dat is interessant, want een groot gedeelte van de leaseprijs wordt betaald uit het brutoloon van de medewerker. Over de daling van het salaris bespaar je sociale lasten.

Wil je impact maken en aantrekkelijk werkgever zijn? Wil je ervoor zorgen dat het fietsplan bijdraagt aan je doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en vitaliteit? Schuif dan de werkgeversbijdrage naar rechts en ontdek wat een fietsplan met werkgeversbijdrage je medewerkers, je organisatie en het milieu oplevert.

Bereken nu direct het voordeel

Dit zeggen onze klanten over ons

Betere gezondheid en lager verzuim

Bewegen verbetert de gezondheid en verlaagt het verzuim. Dat is goed voor onze werknemers en ons bedrijf. Door fietsen te leasen slaan we twee vliegen in een klap.

Alliance

Hans Vente, Manager HR

Lagere kosten voor parkeren en dienstreizen

De kosten voor parkeren en dienstreizen liepen flink op. Hiernaast wilden wij iets doen een gezond werkklimaat. We zijn gestart met het leasen van elektrische fietsen, dat is een succes.

Middin

Zorgmanager GT WMO, Middin

Onbezorgd fietsen voor medewerkers

We willen het onze medewerkers zo gemakkelijk mogelijk maken. Met een fiets en de volledige dienstverlening die daarbij hoort. Zo kunnen zij onbezorgd fietsen.

Rijksoverheid

Bas Barthen, contractmanager categorie Vervoer & Verblijf Rijksoverheid

Deze werkgevers gingen je al voor

Direct aan de slag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur ons een berichtje of bel ons direct!

We beantwoorden jouw bericht op werkdagen binnen 24 uur.

088 – 8900 700

office@mobilease.nl

Arnoud Broers Mobilease e-bikeleasing

Stuur ons een berichtje!