Ronald Postma executive advisor MobiLease

Hij werkt dit jaar alweer 25 jaar in de wereld van zakelijke mobiliteit, Ronald Postma. Check je zijn LinkedIn-profiel, dan zie je een lange lijst aan rollen en posities die hij heeft vervuld met één duidelijke overeenkomst: werkgevers inspireren en adviseren over de mobiliteit van hun medewerkers. Dát is zijn passie, want mobiliteit kan slimmer, duurzamer en flexibeler. Naast zijn advieswerk investeert hij in bedrijven die nieuwe mobiliteitsoplossingen bieden die aansluiten bij de behoeften van werkgevers. En we hebben goed nieuws, want per 1 maart heeft Ronald de rol van Executive Advisor op zich genomen bij MobiLease E-bikeleasing.

Fietsplan als onderdeel van mobiliteitsbeleid

De laatste vijftien jaar heeft Ronald als consultant talloze organisaties zoals KPN, Vitens en Siemens geholpen met het moderniseren van hun mobiliteitsbeleid. En het fietsplan is daar een steeds populairder onderdeel van geworden. Ronald: “Ik geloof echt in de potentie van fietslease en ik vind het een geweldig instrument voor werkgevers. Het mooie is dat je er direct mee aan de slag kunt, zonder ingewikkelde aanpassingen in je beleid.”

 

Ronalds bijdrage aan MobiLease

Ronald is al enige tijd betrokken bij MobiLease en gaat zijn inzet nu intensiveren. Door de sterke groei van MobiLease verandert de organisatie snel en de markt biedt veel kansen. Op de vraag aan Ronald om te helpen bij het vormgeven van de volgende fase, zei hij direct ja. Ronald: “Ik werk graag samen met Marcel, Arnoud en het team. Wat me aanspreekt is de passie die zij hebben voor het bedrijf en de bewuste keuze die zij hebben gemaakt om zich te onderscheiden op de kwaliteit van de dienstverlening.”

Met zijn kennis en ervaring zal Ronald zich zowel richten op de interne organisatie als het ondersteunen van klanten bij bijvoorbeeld de implementatie van een goede leasefietsregeling.

Met Ronald Postma aan boord kijken we met vertrouwen en enthousiasme naar een toekomst waarin fietsleasing een centrale rol speelt bij nog meer werkgevers en hun werknemers.