Home 9 Klantcases 9 Klantcase Wara

Klantcase Wara

Wara leaset bij MobiLease

De toegankelijkheid en persoonlijke service maken écht het verschil

Het was haar accountant die José wees op de voordelen van een fiets van de zaak. “Ik herinner me het nog goed. Dat was in de Coronatijd. We wilden meer gaan fietsen en hadden net enkele fietsen aangeschaft. Zonde, denk ik nu, want over het leasen van fietsen had ik eigenlijk nog nooit nagedacht’’, vertelt Jose Tunen, eigenaar van WARA.

WARA ontwerpt, maakt en levert wanddecoratie en accessoires aan hotels, horecazaken en cruiseschepen. “We zijn in 1988 begonnen als lijstenmaker en inmiddels maken we allerlei soorten kunst en design. De klantvraag verandert voortdurend, en daar groei je als bedrijf in mee. Dat meegaan met ontwikkelingen, speelt trouwens ook een rol bij de keuze voor e-bikes. Toen bij ons de behoefte aan nieuwe fietsen ontstond, was dat hét moment om me in e-bikeleasing te verdiepen.”

E-bike leasen van MobiLease

Persoonlijk contact en alle vragen beantwoord

José is in haar zoektocht naar meer informatie over fietslease eerst gaan zoeken op het internet. ”Wat me direct opviel, was dat sommige partijen alleen maar online en via de chat communiceren. Een telefoonnummer is tegenwoordig nauwelijks meer te vinden”, vertelt Jose. “Bij MobiLease lag dat anders. Daar zag ik direct dat ik kon bellen, het telefoonnummer stond duidelijk op de site. Een verademing vond ik dat. Al mijn vragen werden in één keer beantwoord. Het was voor mij wel duidelijk: met deze partij wilde ik samenwerken.”

Binnen no-time op de fiets

“De afspraak bij ons op locatie was snel gemaakt, de bestelling volgde snel daarna en binnen no-time zaten we op de leasefiets. Wat zijn er tegenwoordig trouwens mooie e-bikes! Mijn zoon, die ook in ons bedrijf werkt, heeft bijvoorbeeld gekozen voor een trendy model. De fiets bevalt hem heel goed, hij rijdt er dagelijks op.”

 

Privé en zakelijk gebruik

“Het is prettig dat je een leasefiets onbeperkt zakelijk en privé mag gebruiken, daar hoef je geen administratie voor bij te houden.”

Het gemak van de e-bike

 “Ik dacht vroeger dat elektrisch fietsen vooral iets voor oudere mensen was, maar daar ben ik inmiddels helemaal van terugkomen. De e-bike is makkelijk en snel, en dat is vooral fijn bij tegenwind. Ik merk ook dat je met de e-bike in de stad sneller op je bestemming bent. Bijkomend voordeel is dat je ook niet hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Het gemak van de e-bike is iets dat je zelf moet ervaren. Dan wil je nooit anders meer”.

Tot slot: hoe ervaart Jose de samenwerking met MobiLease?

“Als ik een rapportcijfer moest geven, dan zou dat zeker een 9 zijn. Het team is toegankelijk, vragen worden goed beantwoord en ook toen we te maken hadden met een pechgeval werden we snel en professioneel geholpen. Kortom, we zijn er blij mee.”

Jose Tunen
General Manager Wara

Wil je net als WARA e-bikes leasen bij Mobilease?

Plan dan een vrijblijvende afspraak in!

Bekijk onze andere klantcases

Klantcase Rijksoverheid

Klantcase Rijksoverheid

De Rijksoverheid stimuleert het fietsgebruik met de pilot leasefiets voor 1.000 ambtenaren. Gemak en ontzorging stonden daarbij centraal in de aanbesteding, die door MobiLease is gewonnen.

Lees meer
Klantcase Alliance Automotive

Klantcase Alliance Automotive

Alliance Automotive faciliteert medewerkers om hun vitaliteit op een laagdrempelige en aantrekkelijke manier te verbeteren. Samen met MobiLease werd daar een aantrekkelijke regeling voor opgesteld.

Lees meer