Download gratis: Vitaliteit en Fiets

Stimuleer werknemers om gezonde keuzes te maken

Vitaliteit en Fiets whitepaper

Het ziekteverzuim in Nederland neemt toe, evenals de krapte op de arbeidsmarkt. Tel hier de vergrijzing bij op, en het is wel duidelijk: je kunt als werkgever niet langer stil blijven zitten. Vitale medewerkers zijn belangrijker dan ooit. Zet vitaliteit en duurzame inzetbaarheid daarom op de agenda.

Een bedrijf dat laat zien dat het – met concrete acties – bezig is met vitaliteit, werkt aan een positief imago. Bij zo’n werkgever willen werknemers graag werken. Bovendien zijn vitale werknemers minder ziek, productiever en ervaren ze meer werkgeluk.

Tijd voor actie? We laten je zien wat de voordelen van vitale werknemers zijn, wat je als werkgever kunt doen om actief aan de slag te gaan met vitaliteit en hoe vitaliteit past binnen een modern mobiliteitsbeleid.

Na het lezen van deze whitepaper weet je wat je kunt doen om werknemers te stimuleren om gezonde én groene keuzes te maken.

Download onze whitepaper Vitaliteit en Fiets nu gratis!

Vul onderstaand formulier in. 

Na het lezen van Fiets & Vitaliteit weet jij precies:

  • Waarom vitaliteit zo belangrijk is
  • Welke cijfers en inzichten het belang van vitaliteit onderbouwen
  • Wat de voordelen van vitale medewerkers zijn
  • Op welke 10 manieren je vitaliteit kunt bevorderen
  • Hoe je het gebruik van de fiets kunt stimuleren
  • Welke 3 fietsregelingen er zijn
  • Hoe het fietsplan werkt en je direct kunt starten.

Download gratis!

Een must-have voor elke HR-manager, Vitaliteitsmanager of Directeur die aan de slag wil gaan met Vitaliteit binnen de eigen organisatie.

Vitalieit en Fiets is nu gratis te downloaden, zodat je met alle kennis in huis direct van start kan!

Download Vitaliteit en Fiets gratis

 

Vitaliteit is een belangrijk thema voor werkgevers. Dat merken we steeds vaker als we met werkgevers in gesprek zijn. Zij zien het stimuleren van het gebruik van de  fiets als belangrijk onderdeel van hun beleid. Dat blijkt ook onderzoek: meer fietsen draagt bij aan een betere gezondheid, meer vitaliteit, meer werkgeluk én een lagere CO2-uitstoot.

Kies je als werkgever voor fietsstimulering? Dat is leuk en verstandig, want het levert je werknemers, je organisatie en het milieu veel voordeel op.

Arnoud Broers

MobiLease E-bikeleasing