Alle e-bikes van MobiLease op een rij

We hebben ons totale leaseaanbod netjes voor je op een rij gezet. Met een paar klikken kun je de e-bike van je keuze bij je lokale dealer bestellen. Sommige modellen zijn slechts beperkt leverbaar dus enige haast is wel geboden. Naast de beschikbare framematen kun je ook nog extra accessoires of opties kiezen. De standaard leaseperiode is 36 maanden. Staat de e-bike van je keuze er niet tussen vul dan onderstaand formulier in en wij berekenen dan een exact leasetarief voor je. Staat de dealer van je keuze er niet tussen laat het ons ook even weten via office@mobilease.nl

Vind de e-bike die bij jou past!

Aanvraagformulier e-bike via dealer

Vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in zodat we voor jou een exact leasetarief kunnen berekenen.

Als je zelf langs een e-bikedealer gaat is het handig om de volgende gegevens te noteren en hier in te vullen. We willen graag weten in welke e-bike(s) je interesse hebt. Naast de consumentenprijs willen we ook graag weten of de dealer nog een bepaalde korting hanteert. Wat dan resteert is de zogenaamde nettoprijs. Deze nettoprijs gebruiken we om je uiteindelijke leasetarief te bepalen. Je zult begrijpen dat een lagere nettoprijs automatisch een lager leasetarief tot gevolg heeft. Als je met de e-bikedealer afspraken hebt gemaakt over aanvullende accessoires op je e-bike dan kun je dit aangeven in het formulier.

Aangezien wij als leasemaatschappij de e-bike aanschaffen is het niet mogelijk om je eigen fiets in te ruilen. Als je toch je eigen fiets in de transactie wilt betrekken dan moet je bij de e-bikedealer aangeven dat hij je eigen fiets separaat moet inkopen.

Noteer ook even de gegevens van de e-bikedealer en met wie je daar gesproken hebt. Wij kunnen dan eventueel contact met deze persoon opnemen mocht er iets niet duidelijk zijn.

Als we alle informatie compleet hebben dan ontvang je van ons binnen 24 uur een leasetarief voor de gekozen e-bike.

Indien je vragen hebt dan kun je ons natuurlijk ook een mailtje sturen. Gebruik hiervoor het mailadres office@mobilease.nl