Geselecteerde e-bikes Cornelissen Groep

Mobilease E-bikeleasing heeft voor Cornelissen Groep hieronder een aantal aantrekkelijke e-bikes geselecteerd die rechtstreeks besteld kunnen worden. Sommige modellen zijn slechts beperkt leverbaar dus enige haast is wel geboden. Je kunt kiezen uit de beschikbare framematen en kleuren. Het leasetarief is gebaseerd op de standaard looptijd van 36 maanden.

Staat de e-bike van je keuze er niet tussen?  Om voor jezelf een indicatief leasetarief te bepalen kun je deze richtlijn aanhouden: Een e-bike met een cataloguswaarde van € 2.000,- heeft een leasetarief van € 82,- per maand incl. alle services. Per € 50,- stijging van de cataloguswaarde stijgt het leasetarief met € 1,-. Dus een e-bike van € 2.500,- heeft een leasetarief van € 92,- Makkelijk toch! 

Ben je bij je eigen e-bikedealer geweest en wil je een exact leasetarief weten, vul dan onderstaand formulier in. Binnen 24 uur ontvang je dan via email van ons een voorstel. Zodra de HR-afdeling van Cornelissen Groep akkoord gaat met het leasetarief dan zullen wij de e-bike bij je dealer bestellen. De Cornelissen Groep gebruikersovereenkomst vind je hier.

Aanvraagformulier e-bike via dealer

Heb je zelf een e-bike uitgekozen bij een erkende dealer? Vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in zodat we voor jou een exact leasetarief kunnen berekenen.

Als eerste vul je je persoonlijke gegevens in. Wij kunnen dan bij de HR-afdeling van Cornelissen Groep nagaan of je in aanmerking komt voor een lease e-bike. We vragen je dan ook om bij je e-mailadres je zakelijke (Cornelissen) mailadres te gebruiken.

Als je zelf langs een e-bikedealer gaat is het handig om de volgende gegevens te noteren en hier in te vullen. We willen graag weten in welke e-bike(s) je interesse hebt. Naast de consumentenprijs willen we ook graag weten of de dealer nog een bepaalde korting hanteert. Wat resteert is de zogenaamde nettoprijs. Deze nettoprijs gebruiken we om je uiteindelijke leasetarief te bepalen. Je zult begrijpen dat een lagere nettoprijs automatisch een lager leasetarief tot gevolg heeft. Als je met de e-bikedealer afspraken hebt gemaakt over aanvullende accessoires op je e-bike dan kun je dit ook aangeven in het formulier.

Aangezien wij als leasemaatschappij namens Cornelissen Groep de e-bike aanschaffen is het niet mogelijk om je eigen fiets in te ruilen. Als je toch je eigen fiets in de transactie wilt betrekken dan moet je bij de e-bikedealer aangeven dat hij je eigen fiets separaat moet inkopen.

Noteer ook even de gegevens van de e-bikedealer en met wie je daar gesproken hebt. Wij kunnen dan eventueel contact met deze persoon opnemen mocht er iets niet duidelijk zijn.

Als we alle informatie compleet hebben dan ontvang je van ons binnen 24 uur een leasetarief voor de gekozen e-bike. Een kopie van dit voorstel sturen we ook naar de HR-afdeling van Cornelissen Groep zodat zij ook op de hoogte blijven.

Indien je vragen hebt dan kun je ons natuurlijk ook een email sturen.