Geselecteerde e-bikes Vivare Arnhem

Mobilys heeft voor Vivare een aantal zeer aantrekkelijke e-bikes geselecteerd die rechtstreeks besteld kunnen worden. Sommige modellen zijn slechts beperkt leverbaar dus enige haast is wel geboden. Naast de beschikbare framematen kun je ook nog kiezen voor een looptijd van 24 of 36 maanden. Staat de e-bike van je keuze er niet tussen dan kun je ook naar je eigen e-bikedealer en onderstaand formulier invullen. Wij berekenen dan een exact leasetarief voor je. Zodra de HR-afdeling van Vivare akkoord gaat met het leasetarief dan zullen wij de e-bike bij je dealer bestellen.

Aanvraagformulier e-bike via dealer

Vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in zodat we voor jou een exact leasetarief kunnen berekenen.

Als eerste vul je je persoonlijke gegevens in. Wij kunnen dan eventueel bij Vivare nagaan of je in aanmerking komt voor een lease e-bike. We vragen je dan ook om bij je e-mailadres je zakelijke (Vivare) adres te gebruiken.

Als je zelf langs een e-bikedealer gaat is het handig om de volgende gegevens te noteren en hier in te vullen. We willen graag weten in welke e-bike(s) je interesse hebt. Naast de consumentenprijs willen we ook graag weten of de dealer nog een bepaalde korting hanteert. Wat resteert is de zogenaamde nettoprijs. Deze nettoprijs gebruiken we om je uiteindelijke leasetarief te bepalen. Je zult begrijpen dat een lagere nettoprijs automatisch een lager leasetarief tot gevolg heeft. Als je met de e-bikedealer afspraken hebt gemaakt over aanvullende accessoires op je e-bike dan kun je dit aangeven in het formulier.

Aangezien wij als leasemaatschappij namens Vivare de e-bike aanschaffen is het niet mogelijk om je eigen fiets in te ruilen. Als je toch je eigen fiets in de transactie wilt betrekken dan moet je bij de e-bikedealer aangeven dat hij je eigen fiets separaat moet inkopen.

Noteer ook even de gegevens van de e-bikedealer en met wie je daar gesproken hebt. Wij kunnen dan eventueel contact met deze persoon opnemen mocht er iets niet duidelijk zijn.

Als we alle informatie compleet hebben dan ontvang je van ons binnen 48 uur een leasetarief voor de gekozen e-bike. Een kopie van dit voorstel sturen we ook naar de HR-afdeling van Vivare zodat zij ook op de hoogte blijven.

Indien je vragen hebt dan kun je ons natuurlijk ook een mailtje sturen. Gebruik hiervoor het mailadres vivare@mobilys.nl