Nieuwe naam Mobilys

MobiLease E-bikeleasing is de nieuwe naam van Mobilys. Wij zijn al ruim 5 jaar specialist in e-bikeleasing voor de zakelijke markt. Met deze specialisatie, onze ervaring en brede kennis over zakelijke mobiliteit, ondersteunen wij onze klanten succesvol bij het integreren van de e-bike als vervoermiddel voor woon-werk verkeer en korte zakelijke ritten. Onze nieuwe naam en uitstraling maakt het voor (potentiële) klanten duidelijker wie we zijn, wat we doen en waar we heen gaan. En die ambities reiken verder dan het beeld dat men vaak nog van ons heeft.

Wij merken dat zakelijke e-bike de laatste tijd, mede door de vereenvoudiging van de bijtelling en de nieuwe 1,5 meter economie, enorm in de belangstelling staat. Maar veel bedrijven vragen zich af; is e-bikeleasing iets voor mijn organisatie? Wij helpen organisaties met dit vraagstuk. Dit doen we door:

Vormgeven fietsbeleid

Op basis van uw huidige regeling en de doelstellingen die u wilt realiseren kijken wij naar de meest geschikte opties voor uw organisatie. Wij geven advies over de mogelijkheden, mede gebaseerd op ‘best practices’ uit de markt. Dit resulteert in een concrete en praktische fietsregeling die als vertrekpunt dient voor het nieuwe fietsbeleid.

Het opzetten van een E-bike probeeractie

Het daadwerkelijk proberen van de e-bike is voor medewerkers cruciaal in de overweging om te gaan leasen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een e-bike probeer-pool. Op basis van de grootte van de potentiële doelgroep wordt een pool met diverse e-bikes aan de medewerkers ter beschikking gesteld. Zo kunnen zij in de proefperiode van 2 tot 3 weken een e-bike proberen om te ervaren of de e-bike een aantrekkelijk alternatief is voor het OV of de auto.

Converteren

Aansluitend op de probeerperiode krijgen de medewerkers de mogelijkheid geboden om op basis van de e-bike leaseregeling, die we met u als werkgever hebben afgestemd, hun keuze voor een e-bike te bepalen. Aansluitend kunnen de medewerkers zorgeloos gaan fietsen want de kern van onze dienstverlening tenslotte is het aanbieden van een full service e-bike lease propositie op maat.