Nieuw pand

Onlangs zijn wij van Nieuwegein verhuisd naar Houten. Houten was al tweemaal fietsstad van Nederland dus de ideale locatie De verhuizing was het resultaat van onze groei in de afgelopen jaren waardoor het oude pand niet meer voldeed. Zowel wat werkplekken als voorzieningen betreft. Op de nieuwe locatie hebben wij een showroom ingericht voor onze jong gebruikte e-bikes.

Op de begane grond van ons hoofdkantoor in Houten hebben wij na een grondige verbouwing de showroom ingericht voor onze jong gebruikte e-bikes die wij ter verkoop aanbieden. Dit zijn e-bikes uit onze probeer-pools en e-bikes die terug zijn gekomen uit de lease.

Hier kunnen diverse typen en soorten e-bikes bekeken en uitgeprobeerd worden. De voorraad is dynamisch maar bevat altijd e-bikes met voorwiel- en middenmotoren en speedpedelecs. Zit de juiste framemaat of kleur er niet tussen, dan kunnen wij direct kijken of deze wel in een ons depot beschikbaar is.

Om u de zekerheid te bieden van een goede aankoop is van alle e-bikes de onderhouds-historie bekend. Bovendien wordt de accu getest en ontvangt u een rapport met de capaciteit van de accu. Zo heeft u zekerheid over uw aankoop. En om die zekerheid kracht bij te zetten worden onze e-bikes geleverd met 6 maanden garantie. Voor een indruk van onze huidige voorraad e-bikes kunt u kijken op: