Deelfietsen; vitaliteit en kostenreductie hand in hand

Met een deelfietsoplossing van Mobilys kunt op kleine schaal beginnen met het delen van fietsen voor bijvoorbeeld cliƫntenbezoek van uw medewerkers. Met onze partner Mobilock hebben we een uniek systeem opgezet om via vaste uitgiftepunten binnen uw organisatie of bedrijventerrein altijd een aantal fietsen tot uw beschikking te hebben.

Mobilys levert het totaalpakket van fiets of e-bike uitgerust met het Mobilocksysteem, reserveringssysteem via smartphone en rapportages m.b.t. het gebruik. Aan iedere fiets of e-bike is bovendien een full service leasecontract van Mobilys gekoppeld zodat deze in perfecte staat gehouden worden en optimaal verzekerd zijn. Als gebruiker loopt u dus geen enkel risico,

Mobilock smartlock en reserveringssysteem

Het Mobilock smartlock is meer dan een normaal fietsslot. Het is uniek reserverings- en ontsluitingoplossing wat we gebruiken voor ons deelfietssyteem. Met uw smartphone reserveert en ontsluit u de fiets van uw keuze. Via de handige app kunnen uw medewerkers zien of er nog fietsen beschikbaar zijn en hoelang deze gebruikt kunnen worden.