088-8900700 office@mobilease.nl

Busbakfiets

Neem je eigen BusBakfiets mee. Past zo in je bus! 

Rijd jij met je bestelbus voor het werk veel in de grote steden, dan word je dagelijks met flink wat uitdagingen geconfronteerd. De vele files, het zoeken naar een parkeerplek, hoge parkeerkosten en toenemende aandacht voor milieuzones maken het werk er allemaal niet makkelijker op. Gelukkig kan je met onze e-cargobike je werkzaamheden stukken goedkoper en efficiënter uitvoeren. Je neemt deze speciale elektrische bakfiets namelijk gewoon mee in je bus! Deze unieke Busbakfiets is speciaal voor jou door MobiLease ontwikkeld.

Zo werkt de BusBakfiets

Parkeer je bestelbus aan de rand van de stad, haal je e-cargobike uit je bus en werkt efficiënt en goedkoop je distributie- of serviceronde af. Geen problemen meer om de stad in te komen, geen lange zoektijden naar een parkeerplek en geen hoge parkeerkosten. Gereedschap en onderdelen laad je met gemak over van je bestelbus in je e-cargobike. De BusBakfiets past in ieder merk L2H1 bestelwagen.

De voordelen van elektrische BusBakfiets

 • Gemakkelijk bewegen door de stad
 • Fitte medewerkers: een gezond alternatief voor de bestelauto
 • Nooit meer zoeken naar een parkeerplek: scheelt tijd, geld en frustratie
 • Meer servicebezoeken per dag, dat levert geld op
 • Parkeerkosten en -boetes zijn verleden tijd
 • Minder slijtage aan je bestelauto’s
 • Alle werkmaterialen passen in je laadbak
 • Goed voor het milieu en de leefbaarheid in de stad
 • Met een elektrische bakfiets ben je helemaal van deze tijd

Elektrische bakfiets zakelijk leasen? Alles is inclusief

De elektrische bakfiets wordt zakelijk vaak dagelijks gebruikt, onze Busbakfiets is geschikt voor intensief gebruik. Hiernaast zijn betrouwbaarheid en beschikbaarheid van wezenlijk belang. Leasing is hiervoor bij uitstek de oplossing. Het onderhoud en reparaties zijn inclusief in het leasetarief. Dat geldt ook voor de verzekering en pechhulp. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. En aan het eind van het contract zoek je gewoon weer een nieuwe uit. Dát is nog eens fijn geregeld.

Deze organisaties maken gebruik van de e-cargobike

Onze speciale elektrische BusBakfiets past bij elke organisatie: service- en onderhoudsdiensten, bezorg- en pakketdiensten, woningcoöperaties en stads- en postdistributie. De BusBakfiets maakt het werken en rijden voor al deze bedrijven veel eenvoudiger en efficiënter. Scheelt tijd én geld.

Bus Bakfiets van MobiLease

Sterke en krachtige elektrische bakfiets: Urban Arrow Cargo L

Voor onze BusBakfiets vormt de Urban Arrow Cargo L de basis. Een robuuste en krachtige elektrische bakfiets, uitermate geschikt voor het zware transport- en servicewerk. Met zijn krachtige Bosch Performance motor (60Nm) en 400 of 500Wh batterij klaart deze e-bike elke transportklus en serviceklus.

Uniek: De BusBakfiets Cargobox

De speciaal voor de BusBakfiets ontwikkelde aluminium Cargobox heeft een groot volume en veelzijdige toegangsmogelijkheden, met pianoscharnier zijlader en een toplader in de neus. De Cargobox biedt ruimte aan verschillende gereedschap- en onderdeelboxen die eenvoudig uit te nemen zijn. Bied jou optimale flexibiliteit per klus en rit.

De specificaties van de Busbakfiets

Speciaal ontwikkeld voor logistieke, service- en onderhoudsorganisaties

 • Urban Arrow Cargo L e-bike
 • Bosch Performance 60Nm motor en 400 of 500Wh accu
 • Aluminium BusBakfiets
 • Highvolume Cargobox met “pianoscharnier zij- en lader” en “neus toplader”
 • Voorwielvanger tegen tussenschot en een achterwielklem in de laadruimte
 • Verstevigde aluminium oprijgoot
 • E-bike “on the road” acculaadmogelijkheid voor laden in de bus (optioneel)
 • Sortimo maatwerkinrichting met uitneembare koffers + boxen (optioneel)
 • Te voorzien van eigen logo/huisstijl

Ik ben mobiele fietsenmaker, mijn bestelbus is mijn werkplaats én winkel. Onderhoud en reparatie doe ik bij de klant op locatie. Ik kom regelmatig in de grote steden, zoals ook in Den Haag waar ik het maandelijks onderhoud verzorg van de e-bikes van ambtenaren van de ministeries. De BusBakfiets is voor mij echt een uitkomst. Ik parkeer mijn bestelbus buiten de stad, laadt de bakfiets met gereedschap en onderdelen uit de bus en fiets de laatste 7 á 8 kilometer naar de klant, waar ik zo de garage inrijdt. Scheelt een hoop tijd, kosten en frustratie omdat ik niet meer hoef te zoeken naar een parkeerplek. De e-cargobike is een fijne elektrische bakfiets, hij is krachtig en fietst prettig. Ik ben groot fan.

Jean-Paul Odijk

mobiele fietsenmaker , Rijwielwacht

De elektrische BusBakfiets heeft veel ruimte en is gemakkelijk in- en uit te laden